Hej

Hej idag har jag var på freeport. Har inte mkt och säga men imorgon är det söndag och jag måste plugga :( franska :)


Planer för helgen

Hej! Idag har jag vart med kompisar och jag har vart i skolan det var en bättre dag i dag en på hela veckan för det var ju fredag.nu ska jag komma till det jag skulle säga. Imorgon så kommer jag följa med min bästakompis och vi ska åka båt , det är deras båt och det ska bli jätte kul så vi ska bada sola göra allt roligt haha :) kommer lite bilder på havet och så när jag kommer hem vet inte om jag har internet där.


Torsdag

Hej idag har jag vart i skolan sen så åkte jag hem och skulle gå till träningen men den blev tyvärr inställd :( nu sitter jag och kollar TYP på tv ska iväg i helgen vet inte om jag kommer ha nåt internet men kommer berätta vad jag ska göra.


Svar på tal!

Är du bortskämd du har nya jeans varje dag och du skryter så mycket du har samma frisyr hela tiden.

Svar: jag är inte alls bortskämd jag får mycket men inte som en diva, jag har nya jeans för jag behöver det och mitt hår ser inte ut på samma sätt! Och jag blir inte ledsen av sånt här om du tror det.


Dagen

Hej idag har jag vart i skolan. Sen va jag med en kompis och nu sitter jag och mobil bloggar. Har inte så mycket roligt att blogga om idag. Men jag var ute och fotade lite med min kompis. Bilderna kommer här. :)


Haul?

Hej idag var jag och köpte lite saker jag köpte ett par dr denim dem kostade 399kr billigt och bra. Jag har gjort lite på läxan typ den var jätte lät vi ska ha förhör imorgon. Men inte så bra update men det kommer


Bild haha


Tävling

Jag kommer ha en tävling längre fram också men då måste ni sprida min blogg och tävling är på 2 vs body mist


13e maj

Hej idag är jag hemma för jag känner mig lite sjuk, men imorgon ska jag till skolan


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.